Ärkvelolekust tulenev vägi

Ärkvelolekust tulenev vägi

Teejuht tundlikule inimesele

Sanaya Roman

II raamat Maa Elu sarjast

See raamat on astmeline kiirkursus energiate tunnetamiseks. Kasutades neid lihtsaid juhiseid on tuhanded inimesed õppinud looma koheseid ja sügavaid muudatusi oma suhetes, suhtumises iseendasse, võimes armastada ja olla armastatud. Sa ei pea enam laskma end mõjutada teiste inimeste tujudest ja negatiivsusest. Sa võid õppida märkama, kui oled endasse võtnud teiste inimeste mõtteid ja tundeid, ning neid kergesti vabastama. Sa võid õppida, kuidas jääda püsima oma keskmesse ja säilitada tasakaalu, teada, kes sa oled ning suurendada positiivseid vibratsioone enda ümber, armastada ja aidata teisi. Sinu tundlikkus on kingitus. Õpi seda kasutama, saates ning vastu võttes telepaatilisi sõnumeid. Arenda oma intuitsiooni ning ava end kõrgemale juhtimisele. Sa võid lahkuda madalamast vibratsioonist, kus elu on sageli piinarikas ning elada kõrgemas sageduses, kus koged armastust, rahu ja keskmesolekut.

***

See raamat on antud Sanaya Romanile Orini - ajatu valguse ning armastuse olendi poolt. See tark ning armastav õpetaja, kes elab vaimsetel tasanditel ning on oma õpetustega avanud juba miljonite inimeste jaoks tee neis peituva kõrgema potentsiaali juurde, esitab neis raamatutes targalt ülesehitatud kursuse vaimse kasvu edendamiseks, et aidata teil muuta oma elu, avastada isiklik vägi ning ärgata enese tõelisele olemusele. Koos Jane Roberts'i ning Edgar Cayce'iga on Sanaya Roman üks meie aja andekamaid vahendajaid kõrgemate dimensioonide tarkusele. 

Vt ka: "Elamine rõõmus" ja "Vaimne kasv"

Hind: 14.33 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )