Selguse komplekt

Selguse komplekt

© Riina Grethiel

Komplekt koosneb väikeste ja keskmise suurusega lihvitud kristallidest:

sodaliit (1) – ühendab parema ja vasaku ajupoolkera, tasakaalustab intuitsiooni ja loogikat, avab ülemeelelisi võimeid ja õpetab neid rakendama, puhastab ka mõttekeha;

ametüst (2) – on tugev vaimset kaitset pakkuv kivi, mis lahustab violetses leegis kõik segavad energiad ja aitab hoida kroontšakrat avatuna;

roosa kvarts (3) – avab tingimusteta armastusele ning aitab armastust ja tarkust omavahel kooskõlla viia;

mäekristall (4) – aitab hoida ühendust Allika selge ja puhta valgusega;

sugiliit (5) – vahendab vaimset armastust ja tarkust ning avab kõik tšakrad jumaliku armastuse voolule, aitab mõista iseenda jumalikku olemust ja maapealset missiooni.

Kristalle võib hoida peos või kanda endaga kaasas. See komplekt on abiks siis, kui teil on vaja vastu võtta otsuseid ning aitab teid perioodidel, kui olukord nõuab teilt vaimset või intellektuaalset pingutust, näiteks eksamite tegemisel või raamatu kirjutamisel jne. Kõik kristallid selles komplektis on hoolikalt valitud, neid on õnnistatud, puhastatud ja omavahel tasakaalustatud. Komplekt on häälestatud toetama teid siis, kui vajate oma ellu rohkem selgust või kui peate tegema vaimset pingutust ja keskendumist nõudvat tööd.

Vt ka: Kristallikomplektid ja universaalne „ravimiladu“ sisetasanditel

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Vt ka: Kotikesed kristallikomplektide jaoks

Hind: 20.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )