Kristallikomplektid ja universaalne „ravimiladu“ sisetasanditel 26.03.2017

Riina Grethiel

Kristallid on meistrid kivimite hulgas ning vaimsest vaatepunktist on nad omamoodi teadvusekandjad, mis vahendavad Algallika tervendavaid omadusi. Erinevatel kristallidel on erinevad ülesanded: ühed aitavad meil häälestuda sõnumite vastuvõtmisele, teised abistavad tervendava energia vastuvõtmisel ja kehasse ankurdamisel, kolmandad aktiveerivad meie enesetervenduslikke võimeid, neljandad pakuvad kaitset ja tugevdavad energiavälja. Kogu see värvide küllus, sära ja peegeldused ning sisemised vikerkaared, mis paljusid kristalle nii kauniks teevad, on vaimse energia nähtavaks saamine maisel tasandil.

Kristallid toetavad ka meie naasmist puhtasse teadvusesse, aidates meil luua kontakti iseenda kõrgeima olemusega. Nad tervendavad mitmesuguseid probleeme ja ebakõlasid ning on abivahendid mälu säilitamisel, tähelepanu keskendamisel ja fookuse hoidmisel. Eriti suur abi on neist siis, kui meil on vaja hoida fookust korraga mitmel asjal – näiteks nii tervendava energia vastuvõtmisel, südame avatusel kui ka kaitsel.

Kristallidest on võimalik teha komplekte, mille abil saame luua võimsaid, uute tervendavate omadustega kivide kooslusi. Komplektide puhul võimendavad erinevad kristallid üksteise tugevaid külgi ning omandavad üheskoos tegutsedes täiesti uue väe. Kui üksikut kristalli võib kasutada mitut moodi ja erineval otstarbel, siis kristallikomplektides antakse kristallidele üks kindel ülesanne ning nende sisemine energia fokusseerub just selle ülesande täitmisele.

Kristallikomplektid hoiavad alal neile pandud programmi – energiat, mis pärineb väga kõrgelt teadvustasandilt. Komplekte on võimalik teha peaaegu iga probleemi leevendamiseks, kuid selleks tuleb meil ühendada kristallid ühe erilise tasandiga universaalses teadvuses, kus asub energeetiline "ravimiladu", mis peidab endas lahendusi peaaegu kõikidele probleemidele ning vastuseid väga paljudele küsimustele.

Kui sooritada valguskeharännak läbi pea kohal asuva tähevärava tšakra ülespoole, leiate sealt lõputu ilmaruumi. Seal on tähed ja tähesüsteemid ning nad kõik kiirgavad välja eri omadusi, erinevaid kvaliteete ja tervendavaid energiaid meie maailma. Need tähed ei ole seal päris sellised, nagu nad selgel ja tähisel ööl füüsilisele silmale paistavad, vaid ilmuvad kui elavad olendid. Üheskoos moodustavad tähtede grupid aga veelgi suuremaid ja säravamaid valgusolendeid, kes on kõik väga rõõmsad, kui me nendega ühendust luua soovime. Nad ütlevad, et näeme neid taevakehadena, sest nad teevad end nähtavaks läbi tähtede, kuu ja päikese, ehkki on tegelikult midagi enamat. Siseplaanides ilmuvad nad otsekui muusika, värvid ja kaunid geomeetrilised mustrid – voogava ja harmoonilise tervikuna. Nii nagu Maa-Ema on ka nemad elavad olendid, kes vahendavad meile Algallika kohalolekut ja selle erinevaid omadusi.

Nagu öeldud, leiame universaalsest "ravimilaost" lahendusi igale probleemile ja ebakõlale. Õige energia ilmub meile siin valgusleegi kujul, mida saab seejärel ankurdada sobivasse kristalli või kristallikomplekti. Sel viisil saavad kristallidest ilmaruumi tervendava energia hoidjad ja säilitajaid, mis aitavad meil lahustada mitmesuguseid füüsilisi, emotsionaalseid ja mentaalseid takistusi meie tõelise potentsiaali avaldumise ees. Abiks on ka see, kui õpime vaatlema seda reaalsust siin rohkem illusiooni või unenäona, sest siis on meil lihtsam mõista, et väga paljusid asju siin maailmas on tõepoolest võimalik paremaks muuta – kui vaid toimime kooskõlas oma kõrgeima olemusega ning avame me end Algallika tervendavale energiale ja kohalolekule.


Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )