Audiokursused CD-del

Riina Grethieli audiokursused on omamoodi kvintessents paljudest seminaridest, mis on aset leidnud viimase kahe aastakümne jooksul. Need audiokursused on loodud taotlusega toetada teie vaimset teekonda ning pakkuda sagedust tõstvaid abivahendeid ka igapäevaseks kasutamiseks. Eesmärgiks on aidata kuulajal kontakti saada nii enese sees elava jumalikkusega kui ka Algallika enda ehk puhta algolekuga, samuti Suure Jumalanna, inglite, ülestõusnud meistrite ja teiste puhaste valgusolenditega. Need audiokursused on loodud taotlusega aidata teil tervendada nii ennast kui teisi, samuti oma minevikku ja olevikku, et luua rõõmsamat ja paremat tulevikku nii enese kui teiste jaoks.

Kõikidest juba ilmunud audiokursustest  on võimalik kuulata  ka katkendeid. Paariminutilised lõigud iga audiokursuse tutvustuse all on valitud taotlusega, et nende kuulamine oleks juba iseenesest tervendav, äratav ja ülendav kogemus ning aitaks teil ühendust saada oma kõrgeima olemusega ja tervendavate energiatega.

Vt ka: AUDIOKURSUSED allalaetavate MP3-failidena

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )