Eluülesande avastamine (2 CD)

Eluülesande avastamine (2 CD)

Juhised Allika Minaga ühinemiseks ja Puhta Maa ankurdamiseks 22 Kõrgema Tahte kiire abil

Riina Grethiel

Kolm meditatsiooni kahel CD-l

Kui avastate oma elueesmärgi, leiab aset suur muutus. Elu ei ole enam nii raske. Otsuste ja valikute tegemine muutub tunduvalt lihtsamaks. Kogete tervenemist igal tasandil, sest teie olemuse erinevad aspektid saavad nüüd omavahel ühendatud.

Eluülesanne avastamine on ka lahutamatu osa vaimsest teekonnast, seega on ülimalt oluline luua individuaalne otseühendus oma Allika Mina ehk vaimuga. Selle ühenduse loomisele keskendume audiokursuse esimeses meditatsioonis, kus teid Algallikasse juhatatakse. Seal kohtute oma vaimu ehk Allika Minaga ja kuigi tegemist on tasandiga teie enda teadvuse sees, võite kogeda suhtlemist otsekui kellegagi enesest väljaspool. Te võite oma Allika Minale küsimusi esitada ja paluda Temalt abi oma eluülesande sügavamaks mõistmiseks. Lisaks saate te Allika Minalt ka eluülesande sümboli – erilise valguspaketi, kuhu on kodeeritud kujul talletatud teie praeguse kehastuse ülim eesmärk. Seejärel ühinete oma Allika Mina ehk vaimuga ning kogete üksolemist oma teadvuse kõrgeima tasandiga.

Teine meditatsioon juhatab teid aga Maa-Ema südamesse, kus kohtute Suure Jumalanna looritatud aspektiga, kes valitseb alateadvust ja unenägusid. Kuna valdav osa takistustest ja segavatest energiatest pärinevad alateadvusest, saate nüüd võimaluse antud valdkonda enese sees puhastada ja tervendada ning avaneda Suures Jumalannas peituvale võimsale loomisväele.

Kolmas meditatsioon aitab teil häälestuda Kõrgemale Tahtele, mis on eluülesande teostamisel ülimalt oluline. Tutvustame 22 Kõrgema Tahte kiirt, millest viimased kümme on olnud "kadunud" Atlantise lõpuaegadest saadik. Neid kiiri võib nimetada ka Suure Jumalanna kiirteks, sest nende ilmumine on seotud Kosmilise Ema naasmisega meie teadvusruumi. Need kiired viivad arusaamise valgustumisteekonnast väga sügavale tasandile, valmistades teid ette nii sisemisteks kui välisteks muutusteks, mille tagajärjel see reaalsus siin väga helgeks ja kõrgsageduslikuks teiseneb. Muuhulgas avab Suure Jumalanna kiirte aktiveerimine võimaluse ka Sise-Maa puhta algmustri ehk Puhta Maa ankurdamiseks meie reaalsusesse. Nimetatud protsessis osalemine moodustab tähtsa osa iga praegu kehastunud hinge eluülesandest.

1. MEDITATSIOON: ALLIKA MINAGA ÜHINEMINE (50:38)
Rännak läbi Keskpäikeste Algallikasse. Kohtumine Allika Minaga ehk oma isikliku projektsiooniga Jumalast. Eluülesande sümboli aktiveerimine ja integreerimine. Üheks saamine Allika Minaga.

2. MEDITATSIOON: TAKISTUSTE EEMALDAMINE (22:34)
Kohtumine Suure Jumalannaga alateadvuse tasandil. Alateadvuse puhastamine ja takistuste eemaldamine eluülesande teostamise teelt. Kohtumine Suure Jumalannaga kosmilisel tasandil.

3. MEDITATSIOON: 22 KÕRGEMA TAHTE KIIRT (33:35)
Puhta Maa loomine 22 Kõrgema Tahte kiire abil.

Eluülesande sümbol
Suure Jumalanna looritatud aspekt
Kolmeteistkümnes kiir

Hind: 24.77 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )