Peaingel Zadkieli komplekt

Peaingel Zadkieli komplekt

© Riina Grethiel

See kristallikomplekt on häälestatud vahendama peaingel Zadkieli transformeerivat valgust. Komplekti mõju on tugevam siis, kui te ka ise teadlikult peaingel Zadkieli oma auravälja toetama ja tervendama kutsute (vt peaingel Zadkieli invokatsiooni allpool).

Komplekt koosneb erineva suurusega lihvitud kristallidest:

• sugiliit (1) – vahendab lilla kiire tingimusteta armastuse vibratsiooni; see kivi aitab tundlikel inimestel kohaneda maise tasandi vibratsiooniga, ilma sellest masendusse sattumata; toob valguse kõige pimedamatesse olukordadesse, õpetab elamist olevikus ning ületab aja poolt seatud piirangud, aitab meil meenutada oma kehastumise eesmärki ning vabastab karmat; vahendab ka multidimensioonilist tervendusenergiat, ühendades meid peaingel Zadkieli transformatsiooni-inglitega;

• rutiilkvarts (e. ingli juuksed) (2) – võimas tervenduskivi, mis loob täiusliku tasakaalu meie ja kosmilise valguse vahel; valgustab inimese hinge, lõhub takistused vaimse edasimineku teel, aitab vabastada mineviku valusid ning on abiks andestamisel igal tasandil, toetab ka tervenemist läbi enesele otsavaatamise, pakub tõhusat kaitset psüühilise rünnaku puhul, tervendab eelmisi elusid ja vabastab sügavale maetud hirme, aitab tungida probleemi juurteni ning negatiivseid energiaid positiivseks muuta;

• violetne fluoriit (3) – aitab sisemiselt korrastuda ja vabaneda stressist, on abiks oma elu struktureerimisel, puhastab ja reorganiseerib aurat, kaitseb psüühilise manipulatsiooni korral, maandab ja integreerib vaimseid energiaid, tugevdab intuitsiooni ning aitab vabaneda vabadest mustritest, blokeerib nii elektromagnetilist kui geopaatilist stressi;

• ametüst (4) – violetse leegi kristalliseerunud väljendus, puhastava, rahustava, tasakaalustava, tervendava toimega, transformeerib rasked energiad puhtaks valguseks, aitab häälestuda kõrgematele vaimsetele energiatele, toetab meditatsiooni, vahendab peaingel Zadkieli tervendust ja kohalolekut.

Kristalle võib hoida peos või kanda endaga kaasas. Kõik kristallid selles komplektis on hoolikalt valitud, neid on puhastatud ja õnnistatud. See kristallikomplekt aitab muuta peaingel Zadkieli rõõmule ja tervenemisele häälestava vibratsiooni teie auras püsivamaks.

***

"Ma kutsun sind, võimas peaingel Zadkiel, violetsest halastuse, rõõmu ning transformatsiooni kiirest, ja palun sul täita mu aura violetse leegiga. Palun vabasta ning lahusta kogu mu negatiivsus ja asenda see rõõmu, diplomaatia ning sallivusega. Aitäh."

Vt ka: Kristallikomplektid ja universaalne „ravimiladu“ sisetasanditel

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Vt ka: Kotikesed kristallikomplektide jaoks

Hind: 22.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )