Peaingel Chamueli komplekt

Peaingel Chamueli komplekt

© Riina Grethiel

See kristallikomplekt on häälestatud vahendama peaingel Chamueli vibratsioone ja tervendust. Komplekti mõju on tugevam siis, kui te ka ise teadlikult peaingel Chamueli oma auravälja toetama ja tervendama kutsute (vt peaingel Chamueli invokatsiooni allpool). 

Komplekt koosneb erineva suurusega lihvitud kristallidest:

• rodokrosiit (1) – olles isetu armastuse ja kaastunde kivi, avardab rodokrosiit teadvust ning ankurdab vaimsed energiad  mateeriasse, toetab loovuse avaldumist ja ravib mineviku traumasid;

• mäekristall (2) – ühendab Allikaga ning puhastab kõiki tšakraid, häälestab vaimsele maailmale, lisab meisse selgust ja puhtust, toetades sel viisil ka kontakti loomist peaingel Chamueliga; avab meid peainglite tervendusele;

• roosa petaliit (3) – kaastunde kivi, tugevdab emotsionaalkeha, puhastab südamemeridiaani, aitab vabaneda emotsionaalsest taagast, avab meid armastusele ning toetab selles püsimist. Petaliiti nimetatakse ka inglikiviks, sest see kristall aitab luua või sügavdada kontakti inglitega, on abiks negatiivse karma vabastamisel ja ahistavate sidemete läbilõikamisel, ühendab meid kõrgema minaga;

• roosa kvarts (4) – on tingimusteta armastuse ja piiritu rahu kivi, kõige võimsam südame ja südametšakra tervendaja, häälestab meid olema vastuvõtlikum ilule, on emotsionaalkeha tervendaja, vabastab allasurutud tundeid, transformeerib valguseks klammerdumise ning vaigistab südamevalu. Vahendab roosat kiirt nagu peaingel Chamuelgi.

Kristalle võib hoida peos või kanda endaga kaasas. Kõik kristallid selles komplektis on hoolikalt valitud, neid on puhastatud ja õnnistatud. See kristallikomplekt muudab peaingel Chamueli jumalikule armastusele avava vibratsiooni teie auras püsivamaks.

***

"Ma kutsun sind, võimas peaingel Chamuel õrnroosast kiirest, ning palun sul laiendada mu südames elavat armastuse leeki. Palun aita mul leida kaastunnet ja andestust nii iseenda kui kõikide teiste suhtes. Ava mu süda nii isiklikul kui kosmilisel tasandil. Aitäh."

Vt ka: Kristallikomplektid ja universaalne „ravimiladu“ sisetasanditel

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Vt ka: Kotikesed kristallikomplektide jaoks

Hind: 20.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )