Müügil Tiibeti kellad (tingšad) 08.07.2007

Nüüd on meie e-poes müügil Tiibeti kellad (tingšad), mis sobivad väga hästi ruumide ning kristallikomplektid puhastamiseks.

Tingšasid kasutatakse kodualtaritel, aedades, joogakeskustes, templites ning koolides. Nende kaunilt tasakaalustatud harmoonilised helid aitavad ajul siseneda meditatiivsesse, rahulikku seisundisse. Tingšasid helistatakse sageli selleks, et tuua tähelepanu käesolevale hetkele ning fikseerida see heli abil nii meelde kui kehasse. Tingšasid kasutatakse ruumide puhastamiseks soovimatutest ja negatiivsetest energiatest. Kellahelid panevad liikuma seisvad energiad, seepärast on need kellad väga populaarsed ka feng-shui praktikute hulgas. Tervendajad ja terapeudid kasutavad tingšasid, helikausse ning teisi kellasid ruumide puhastamiseks enne ja pärast tervendamist, oma klientide probleemide leevendamiseks ning energeetiliseks tasakaalustamiseks. Suurepäraselt sobivad tingšad ka kristallide ja kristallikomplektide puhastamiseks ja tasakaalustamiseks.

Kellaheli on kasutatud abivahendina teadvuse äratamiseks paljude sajandite vältel ja paljudes eri kultuurides. Traditsioonilises budistlikus tseremoonias oli tingšade üks kasutusviisidest raskete mõttemustrite ning kinnijäänud vaimolendite valgusesse saatmine.

Need tingšad on valmistatud traditsioonilisel viisil Indias elavate tiibetlastest meistrite poolt, kes on kellade valmistamisega tegelenud juba aastakümneid. Kellade metall on saadaolevate seast parim. Tingšade materjaliks kasutatav pronks pärineb üle saja aasta vanustest vanadest Pakistani ja Assami pronkspottidest. See on keskkonnasõbralik ning nende kellade loomiseks pole vaja kaevandada uusi metalle. Samuti on vanast, taaskasutatud pronksist kellade kõla palju kvaliteetsem, kui uuest pronksist kellade oma. Pronksile on lisatud hõbedat, kulda, rauda ja spetsiaalset vaske, et lisada tingšadele tugevust ning ilu. Tingšade kõla on täiuslikult tasakaalustatud.

Tingšad

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )