Ilmatütarde maalt, 2023

Ilmatütarde maalt, 2023

50 x 50 cm kvaliteetne kunstitrükk puitraamile pingutatud lõuendil

Riina Grethiel

Ilmatütarde maa on üks eriline paik, mis ei asu taevas ega maa peal, nähtavas õhuruumis ega maa varjatud sisemuses. See on mütoloogiline ruum otse vikerkaare taga, kuhu leiavad tee üksnes need, kelle süda on puhas ja taotlused kooskõlas kõikide kõige kõrgema hüvanguga. Sinna sattumine on kujuteldamatu õnnistus ja rõõm, mis vallandab tavateadvuse tasandil kättesaamatu inspiratsioonitulva. See on ka avastamata paik meie enda hinges, mis ületab ahendavad narratiivid ja aitab meil astuda avaramale valgusmaastikule, avaramasse ruumi, et saada vabaks ning luua ja lennata.

Ilmatütred räägivad meiega ka märkide ja sümbolite keeles, mida tundsid meie ammused esivanemad ja on mõistetavad paljudel eri tasanditel. Kõik sõltub vastuvõtja häälestusest. Ühe jaoks edastavad need märgid leevendavat vastust kõige enam vaevavale küsimusele, teise jaoks on see armastuskiri universumilt, kolmas saab kontakti kosmilise tarkusega, neljanda jaoks on see puhas luule.

Tiraaž - 50 kunstitrükki lõuendil.

Hind: 250.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )