Väe tagasi toomine, 2023

Väe tagasi toomine, 2023

Riina Grethiel

Meie vägi naaseb, kui ühendame oma teadvuse kosmilised tasandid esivanematelt pärandiks saadud tarkuse ja teadmistega. Esivanemad mõistsid kõiksustervikut, taevas ja maa ei olnud nende jaoks teineteisest eraldi. Siin pildil ühinevad tähtsad tasakaalustavad sümbolid – võrdhaarne rist, ruut ja üheksane väli –, mis aitavad meil viibida samaaegselt kahe jalaga maa peal ning olla ühenduses taevaste vägedega, leides tasakaalu ja keskme oma südames. Meie vägi naaseb, kui julgeme olla need, kes me tõeliselt oleme ja hülgame vähendavad narratiivid nii enda kui oma maailma kohta. Hingelinnud näitavad meile teed, kuidas tõusta füüsiliselt tasandilt lahkumata vaimsetesse kõrgustesse ning püsida oma keskmes ja oma südames, olles ühenduses ja üksolemises kõigega kõikjal. 

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )