Ilmatütarde sosinad, 2023

Ilmatütarde sosinad, 2023

Riina Grethiel

Ilmatütarde sosinad ilmuvad sageli kui meie enda sisemise juhtimise hääl, mis vaikselt kõrva sosistades üritab meid suunata kõrgemale võimalikule teele, et saaksime teostada oma kõrgeimat potentsiaali ning olla siin maailmas valguseks ja mitte nuhtluseks. Taeva ja Maa ühendamine enda sees, loogilise mõtlemise ja intuitsiooni üksteist austav ja toetav koostöö ning siirus ja ehedus meie südames ja olemises, samuti meie tegemistes on võtmeks, mille abil avada see eriline värav ilmatütarde maale, kus meid täielikult ärkvele raputatakse. Teadlikkuse koidik valgustab nüüd sisemist ja välist maailma ning tasapisi hakkame märkama seda vaevu aimatavat, kompromissitut teed, mida mööda liikumine võib jätta maailma säravast valgusest jälje. 

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )