Himaalaja soolast lootosekujuline küünlaalus

Himaalaja soolast lootosekujuline küünlaalus

Kõrgus ca 7 cm , laus ca 14-15 cm, kaal ca 2 kg

Naturaalne Himaalaja sool on tekkinud enam kui 250 miljonit aastat tagasi – ajal, mil looduses puudus täielikult saastatus. Iidsetest aegadest alates on teatud, et soolal on väga võimsad tervendavad omadused ning ka tänapäeval kasutatakse laialdaselt soolaravi, et võidelda allergia, astma, köha ja bronhiidiga, sest nahale ja hingamisteedesse ladestuvad soolaioonid hävitavad haigustekitajaid ja hoiavad ainevahetuse tasakaalus. Kuid Himaalaja soolast on abi ka närvilisuse, keskendumis- ja unehäirete korral ja paljude teiste probleemide puhul. Juba sajandeid on soola kasutatud kaitseks negatiivsete energiate ja vaenulike jõudude eest. Sool on väga oluline komponent maagilistes kaitserituaalides, mida viiakse läbi energeetilise puhastamise ja negatiivsuse hajutamise eesmärgil. Roosa Himaalaja sool on õrnatoimeline, ent tugevalt maandava ja keskmesse toova mõjuga, aidates vabastada emotsionaalset klammerdumist ning ligi tõmmata harmooniat ja küllust. 

Himaalaja soolast küünlaalus on otsekui väike tervendav soolakamber sinu kodus või töökohas. Soola toime intensiivistub soojendamisel, kuna siis tõuseb oluliselt õhu ioniseerituse tase, mis omakorda suurendab soolakristallide värskendavat, kaitsvat ning puhastavat mõju. Himalaaja soolast küünlaalus puhastab ruumis õhku ja tagab hea une ning see sobib kasutamiseks ka arvuti või teleka läheduses, kuna neutraliseerib elektromagnetilist kiirgust. Neile, kes töötavad negatiivses keskkonnas, on soovitav hoida laua peal mõnda Himaalaja soolast toodet, näiteks soolalampi või küünlaalust.  NB! Soolast küünlaalust ei tohi kasutada niisketes ruumides ega vabas õhus ning seda võib ainult kuivalt puhastada. 

Uus!

Hind: 20.77 EUR /18.44 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )