Karneool, defektidega (ca 89 g)

Karneool, defektidega (ca 89 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised karneoolid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Karneool tuleneb ladinakeelsest sõnast „carnis”, mis tähendab liha. Sügavpunane kuumtöödeldud karneool võib paista vastu valgust triibuline, looduslik karneool aga hägune. Vanad egiptlased armastasid karneooli, uskudes, et see aitab hinge tema rännakul ning omab võimsat kaitsvat väge surmajärgses elus. Nad kandsid seda kivi ka viha, kadeduse ning armukadeduse leevendamiseks ja transformeerimiseks. Olles kõrge vibratsiooniga stabiliseeriv kivi, ankurdab karneool teid käesolevasse hetke ning on suurepärane elujõu taastaja. Karneoolil on võime puhastada ka teisi kive. Kiirates välja elujaatavat suhtumist, vabastab karneool hirmust surma ees ning aitab teha positiivseid valikuid. Toetades väärkohtlemisest ja ahistamisest ülesaamist, suurendab karneool eneseusaldust, laskmata negatiivsusel võimust võtta. Kasutatuna meditatsioonis, vabastab karneool segavatest mõtetest, ent igapäevaelus aitab unistajatel argireaalsusega paremini hakkama saada. Küllusekivina toetab karneool edu saavutamist nii ärialal kui muudes valdkondades.

Hind: 14.95 EUR /5.98 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )