Serpentiin (1 tk)

Serpentiin (1 tk)

Serpentiin on kaitsev ja maandav kivi, mida kasutati juba iidsetel aegadel kaitsvate amulettide valmistamiseks. Tegemist on tugeva energiaallikaga, mis toob kandja ellu kaitstuse ja emotsionaalse tasakaalu tunde. Serpentiini asetamine elumaja nurkadesse, taastab kodus rahu ja harmoonia. Lisaks toetab serpentiin kundalini energia äratamist. Kui tunnete blokeeringuid mõnes tšakras, siis on abi just sellest kivist, sest serpentiin töötab kõigi tšakratega ning eemaldab neist blokeeringud ja seisva energia.

Heleroheline serpentiin ehk lõpmatuse kivi aitab saada kontakti inglite juhatusega. See kivi avab juurdepääsu minevikule, olevikule ja tulevikule ning integreerib need. Serpentiin on suurepärane abiline, kui soovitakse uurida möödunud elusid, aitab enesele andestada ja kaasa tunda. See kivi tervendab eelmistest eludest pärinevaid lahendamata emotsioone ja probleeme ning eelmistest eludest pärinevat tasakaalutust. Kurgule asetatuna abistab see kivi minevikust rääkimisel ja aitab lahendada küsimusi, mis on minevikust olevikku üle kandunud. Kasutage serpentiini, kui soovite vastu astuda kellelegi oma minevikust, sest see kivi muudab kohtumise leebemaks.

Kividel võib esineda täkkeid!

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )