Apatši pisar obsidiaan, defektidega (ca 23 g)

Apatši pisar obsidiaan, defektidega (ca 23 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***
Tugev kaitsekivi apatši pisar on tegelikult musta obsidiaani üks vormidest, ent tema mõju on palju leebem. Ka apatši pisar toob alateadvusest pinnale negatiivsust, kuid aeglustab protsessi piisavalt, et jõuaksite ebakõlalisi energiaid endale sobivas tempos rahulikult puhtaks valguseks muundada. Apatši pisar sobib suurepäraselt negatiivse energia neutraliseerimiseks ning aura kaitsmiseks. See kivi maandab ja puhastab ka maatähe tšakrat. Apatši pisaraks nimetatakse teda seetõttu, kuna usutakse, et kivi poetab mureaegadel pisaraid. Apatši pisar lohutab leinas, leevendab pikaaegset ülekohut, aitab mõista ja ära tunda probleemide allikat ning toetab andestamist. Apatši pisar suurendab spontaansust ning kõrvaldab ka liigsed enesepiirangud.

Obsidiaan. Asteegid meisterdasid lamedatest obsidiaaniplaatidest seiramispeegleid, teised vanaaja rahvad valmistasid sellest kivist maagiliste omadustega nooleotsi ja kirveid. Kristallistruktuurita obsidiaanil puuduvad igasugused piirid ning selle toime on äärmiselt kiire ja võimas. Obsidiaan aitab mõista haiguste põhjusi. Obsidiaani eest ei jää miski varjatuks. See toob armutult pinnale kõik meie vead, nõrkused, blokeeringud ja muud tingimused, mis meid jõuetuks muudavad. Kasvu toetades ja kiirendades pakub obsidiaan kindlat tuge, ent nõuab ettevaatlikku käsitsemist, mistõttu on soovitatav küsida selle kasutamise kohta nõu kogemustega terapeudilt. Sügavat hingetervendust pakkuv obsidiaan aitab ravida eelmistest eludest praegusesse ellu edasi kandunud emotsioone ja traumasid, muutes tunde-elu puhtamaks ja selgemaks. Tugeva kaitsekivina moodustab obsidiaan negatiivsuse vastu kilbi, luues juurtšakrat Maa keskmega ühendava maandava sideme. Obsidiaan absorbeerib keskkonnast negatiivseid energiaid ning blokeerib psüühilisi rünnakuid ning negatiivseid vaimseid mõjusid, aitab saavutada meeleselgust ning vabaneda nii segaduses olekust kui ennast ahistavatest tõekspidamistest, võimaldades mõista ka mis tahes vaimsete häirete põhjuseid. Obsidiaanist kera sobib suurepäraselt seiramiseks ja ennustamiseks, ent nähtu väljendamine võib nõuda suurt taktitunnet. Märkus: Kui obsidiaani mõju on liiga tugev, eemaldage see kohe ning kasutage tasakaalu taastamiseks seleniiti ja roosat kvartsi.

Hind: 8.99 EUR /3.60 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )