Siiriuse õie mandalaga  fliispleed

Siiriuse õie mandalaga fliispleed

Mõõdud ca 145 x 180 cm

Riina Grethiel

Mida eredamalt särab meie südamevalgus, seda võimsam vägi meist lähtub. Meist saavad jõuallikad, kes suudavad lahustada ja transformeerida negatiivsust ja mürgiseid meeleseisundeid, muutes need hetkega algseks puhtuseks ja täiuseks. Välise maailma kaos ja ebakõlad ei kohuta neid, kes näevad pimeduses stiimulit oma südamevalguse plahvatuslikule lõõmama panemisele.  

Valgusesaare kunstigalerii piltidega mõnus ja soe fliispleed on hea kingitus sõbrale, tuttavale, pereliikmele või iseendale! Fliispleed on asendamatu kaaslane jahedatel talveõhtutel, sobib hästi ka dekoratiivseks päevatekiks voodile. Pleedid valmivad digitrüki tehnikas – pleedi pealmine pool on mustriga, alumine pool on loodusvalge.

Kvaliteetne fototrükiga fliispleed. Mandala või väepilt on trükitud fliispleedi ühele poole. Pleedi mõõdud on ca 145 x 180 cm.

NB! Kui soovitud fliispleedi pole laos, siis saadame selle teile ca 5-7 tööpäeva pärast!

Hind: 177.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )