Rituaalkellad, thankad jm

Seina peale riputatavad thankad on pildid valgustunud olenditest ning väravad jumaliku energia juurde Tiibeti traditsioonis, mis tõstavad ruumide sagedust ning aitavad keskenduda kõrgematele ja puhtamatele energiatele.

Rituaalkellad ja helikausid võivad kuuluda kodualtari või -pühamu juurde. Neid võib kasutada nii aias, joogakeskustes, templites, koolides kui mujal. Kellasid ja helikausse võib kasutada ruumide puhastamiseks soovimatutest ja negatiivsetest energiatest. Kellahelid panevad liikuma seisvad energiad, seepärast on need väga populaarsed feng-shui praktikute hulgas. Tervendajad ja terapeudid kasutavad rituaalkellasid ja helikausse ruumide puhastamiseks enne ja pärast tervendamist ning oma klientide energeetiliseks tasakaalustamiseks. Kellahelid sobivad suurepäraselt ka kristallide ja kristallikomplektide puhastamiseks ning tasakaalustamiseks
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )