9. Rohelise Tara puhas maa

9. Rohelise Tara puhas maa

Riina Grethiel

Rahupaik selles kiirelt kulgevas maailmas asub meie enda sees ning avaneb, kui suudame viibida hetkes. Kogu tarkus on siin ja praegu kättesaadav ning aset leiab täielik vabanemine hirmudest. Me tajume ja kogeme iseenda igavikulisust ja suudame sellesse lõdvestuda. Universum näitab end imelise paigana, kus kõik on võimalik ning kus polaarsusi saab ühendada reaalsust rikastaval viisil. Kui oleme oma hirmudest ja kahtlustest lahti saanud, vallandub võimas loominguline energia ning puhas maa saab siin ja praegu kogetavaks. Kõik asetub oma kohale ja häälestub parimale võimalikule olemisviisile, millest tulvavad mõjuringid suudavad meie reaalsust ülendada. Tõdeme, et tulevik võib olla helge!

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )