10. Esivanemate jõuallikad

10. Esivanemate jõuallikad

Riina Grethiel

Esivanemate jõuallikad on meie rakkudesse ladestunud tarkus ja vägi, mille võimuses on ühendada meid minevikus aset leidnud sündmustega, mis on küll ammu ununenud, kuid mille mõju on jäänud kestma läbi aja ning toetab meid praegu, aidates jätkata teekonda ning jääda püsima. Kuigi mineviku hiilgus ja kurjust äravõitev kangelaslikkus võib meie aktiivsest mälust kadunud olla, peitub neis sündmustes ja kohalolekutes võimas jõuallikas, mis väestab ja inspireerib meid ülendama mis tahes raskusi rõõmu ja naeru abil. Esivanemate jõuallikad aitavad meenutada elamist rõõmus ja seda, et puhas tingimusteta rõõm on armastuse energia kõrgeim maapealne väljendus.

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )