11. Esivanemate tarkuseaarded

11. Esivanemate tarkuseaarded

Riina Grethiel

Esivanemate tarkus on varandus ja puhas vaimne vägi, mida kanname enese sees – isegi kui me pole sellest teadlikud. Ja ometi on teadlikuks saamine tähtis, sest alles siis saab aktiivseks see võimas jõud, mis on talletatud meie mustritesse ja kirjadesse, lauludesse ja lugudesse, meie imekaunisse loodusesse. Manifesteerub kõrgem teadvustasand, mida iseloomustab puhas taotlus luua maailm, mis tagab kõikidele olenditele heaolu, õnne ning vaimse edasimineku. Esivanemate tarkuseaarded on vaimne energia, mis võib manifesteeruda ka füüsilise õitsengu ja küllusena. Tarkus, mis loob kõikide heaolu silmaspidavat tasakaalu, annab võimaluse harmooniliseks ühiskonnaks ja rahuks maa peal.

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )