14. Jumalanna Ann

14. Jumalanna Ann

Riina Grethiel

Jumalanna Anni vägi ja pöörasus on talletatud meie regilauludesse, kus Ann teeb mitmesuguseid imetegusid – näiteks lüpsab ta kurge ning küpsetab seejärel kurepiimast kooke. Ann kehastab alistamatust ja vabadust – kui ta ehted tantsuhoos purunevad, ei ole ta nõus ehete parandamise hinna eest oma vabadusest loobuma ja vastu tahtmist abielluma. Kui Ann laevameeste poolt röövitakse, keelduvad pereliikmed teda välja lunastamast. Õnneks leidub üks külapoiss, kes Anni armastab ning on valmis neiu vabaduse eest kõrget hinda maksma. Ann saab vabaks, kuid tema pöörasus ei taltu. Pöörates selja sünniperekonnale ja ühiskonnas valitsevatele vabadust piiravatele normidele, jätkab ta oma teekonda imetegijana, tuues inimeste ellu, kes talle avatud on, palju rõõmu ja imelist võluväge. Jumalanna Ann on vanadest mustritest vabanemise eestvõitleja ja uute alguste toetaja. Ta ei põrku tagasi, et aidata neid, kes peavad välja murdma minevikuahelatest, ning ta näitab meile kõigile teed parema, vabama ja loomingulise tuleviku poole.

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )