22. Šambhala värav

22. Šambhala värav

Riina Grethiel

Šambhala on paik, mis asub kosmilises peeglis – puhta teadvuse domeenis. See on maailm kartmatutele, sest suundumine sinna nõuab läbiminekut Tühjusest. Kõik taandub viiele elemendile, mis ilmuvad kui viis valgustumisele viivat tarkust, suubudes mõõtmatusse, algsesse puhtusesse ja täiusesse, et ilmuda sealt uuesti kui hästihoitud ideaal toimiva inimühiskonna jaoks. See on saladus, mis peitub igaühe südames ning on leitav kõigi jaoks, kelle motiiv tegutsemiseks on puhas.

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )