Tiigrisilma ja elupuuga orgon-püramiid

Tiigrisilma ja elupuuga orgon-püramiid

Mõõdud ca 7 x 5,5 cm

Orgon tähendab eluenergiat – chi'd, praanat või eetrit. Võimsad orgon-püramiidid on valmistatud poolvääriskivide, vaigu ja metallide segust. Orgonid puhastavad ja tasakaalustavad energiaid ning harmoniseerivad chi'd meie kehas, energiaväljades ning elu- ja tööruumides. Lisaks sellele transformeerivad orgonid negatiivseid energiaid positiivseteks ning toimivad tõhusa kaitsena erinevate negatiivsete energiate ja elektromagnetiliste segajate vastu. Orgon-püramiidid on valmistatud spetsiaalselt teie elu- või tööruumide energiate tasakaalustamiseks. Lisaks sellele toetavad orgon-püramiidid mediteerimist, suurendavad võimet näha selgeid unenägusid ja toetavad rahulikku und, vähendavad stressi ning toetavad taimede kasvu. Selleks, et orgon-püramiidi aktiveerida, tuleb seda vähemalt 20 sekundit käes hoida.

Elupuu on ajatu tarkuse ja kasvu sümbol, mida võib leida erinevatest vaimsetest traditsioonidest üle kogu maailma. Elupuud ehk ilmapuud võib vaadelda ka ülestõusmise valgusesambana või eri dimensioone ja teadvusetasandeid ühtseks tervikuks ühendava nn taevatrepina. Elupuu on kujundlik väljendus kogu Reaalsuse mudelile ning ühtlasi ka kaart liiklemiseks olemise erinevatel tasanditel. Elupuu esindab kogu elu meie planeedil ja Universumis. Elupuu sümboliseerib ka inimkonna ühtsust, näidates, et me kõik pärineme ühest allikast.

Materjal: poolvääriskivid, klaas, vaik, metall.

Läbimüüdud!
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )