Virsikroosast aventuriinist ingliripats (1 tk)

Virsikroosast aventuriinist ingliripats (1 tk)

Pikkus ca 3 cm

Aventuriini, mis on väga positiivne kivi, kasutatakse aedade ja majade kaitseks geopaatilise stressi eest. Aventuriin imab endasse elektromagnetilised lained ja aitab keskkonna saastatuse korral. See kivi kaitseb südameenergia metafüüsilise vampirismi puhul ning ühendab mentaal- ja emotsionaalkeha, stabiliseerib ka inimese meeleseisundit, aidates ummikseisu puhul ära tunda alternatiivseid võimalusi; toetab emotsionaalset taastumist ja elamist südames.

Virsikuroosa aventuriin
Peale selle, et virsikuroosa aventuriin kannab aventuriini üldisi omadusi, on see ka õnnekivi, mis avab ukse uutele võimalustele ja toetab nende ärakasutamist parimal viisil, turgutades loovust ja suurendades heaolutunnet. See ärevust maandav ja kriitilist sisehäält vaigistav „sosinakivi” loob meditatsiooniks täpselt õige meeleseisundi. Kui aga virsikuroosat aventuriini katavad hõbedased täpid, soodustab see Maa-Ema tervendava energia voolamist läbi keha, samuti yini ja yangi tasakaalustumist.

Hind: 7.44 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )