Kõrgema tuleviku loomine (3 CD)

Kõrgema tuleviku loomine (3 CD)

27. detsembril 2008 toimunud seminari salvestus

Riina Grethiel

Selle seminari peamiseks eesmärgiks on puhastada tee kõrgeima võimaliku reaalsuse loomiseks – ja seda nii isiklikul kui ka laiemal, kogu Eestit ja tervet planeeti hõlmaval tasandil. Nende meditatsioonide abil loote ühenduse oma võimsa Mina Olen Kohalolekuga ning suunate inglite ja ülestõusnud meistrite toel vägeva valgusvoo positiivsele tulevikule teed rajama. 12 kiire Kõrgema Tahte aspektide abil tervendate te kogu oma elu ning muundate ja tühistate kõik minevikust pärit negatiivsed mõjud, mõttevormid ning programmeeringud. Te loote oma reaalsust ise. Selle audiokursuse abiga on teil võimalik luua oma reaalsust teadlikult, et teostuda võiks parim – nii teie endi kui kogu planeedi jaoks. 

I CD (51:20)

Ettevalmistus loomiseks, lähtudes iseenda jumalikust olemusest. 12 tšakra avamine ja tasakaalustamine peainglite abiga. Ühenduse loomine iseenda võimsa Mina Olen Kohalolekuga. Väljumine rünnakute reaalsusest ja teelt kõrvale viivate ahvatluste ületamine. Kõrgema tuleviku loomist takistava ego lahustamine Kõrgema Tahte kiirte abil. 

II CD (44:15)

Keskendumine oma hinge tõelistele soovidele. Ülestõusnud meistrite ja ingelliku hierarhia kutsumine. Kohtumine ükssarvega ja rännak seitsmendasse dimensiooni. Soovikeha tervendamine kalliskivikiirte abil. Ükssarve soovikaev ehk maailmadevaheline avaus. Südamesoovide energiseerimine ükssarve abiga. 

III CD (39:36)

Mineviku tervendamine 12 Kõrgema Tahte kiire abil. Valgusesild mineviku kuldaega. Valgustunud minevikumina. Positiivse tuleviku loomine Kõrgema Tahte abil. Valgusesild tuleviku kuldaega. Ühtesulamine iseenda valgustunud tulevikuminaga.

NB! Audiokursus KÕRGEMA TULEVIKU LOOMINE on 27. detsembril 2008 toimunud elava seminari meditatsioonide salvestus.
(Puudub stuudiosalvestuse kvaliteet!)

Mina Olen Kohaloleku dekreet (I med)
Ükssarve soovikaev (II med)
Soovikeha tervendamine (II med)

Hind: 15.55 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )