Tiibeti rituaalkell ja dordže 2 (kõrgkvaliteetne)

Tiibeti rituaalkell ja dordže 2 (kõrgkvaliteetne)

Kõrgus ca 18 cm, läbimõõt ca 9,5 cm

Kell (ehk ghanta) ja dordže (ehk vadžra) on rituaalsed esemed vadžrajaana budismis ning traditsiooniliselt kasutatakse neid koos – rituaalkella hoitakse vasakus ning doržet paremas käes – et saavutada meditatiivset ja lõdvestunud teadvusseisundit. Rituaalkell esindab yini ehk naisenergiat ning on Tühjuse mõistmisest tuleneva tarkuse sümbol. Dordže esindab yangi ehk meesenergiat ning sümboliseerib teemantskeptrit, mis lõikab läbi kõik takistused teadvuse virgumise teel. Dordže sõnumiks on õigesti ajastatud, kõrgemast teadvusest lähtuvad ja kaastundega tehtud teod. Rituaalkella ja dordže koos kasutamine sümboliseerib tarkuse ja kaastunde ühendamist, mis ongi valgustumise aluseks.
 
Rituaalkellad ja dordžed võivad kuuluda kodualtari või -pühamu juurde. Neid võib kasutada nii aias, joogakeskustes, templites, koolides kui mujal. Kellasid võib kasutada ruumide puhastamiseks soovimatutest ja negatiivsetest energiatest. Kellahelid panevad liikuma seisvad energiad, seepärast on need väga populaarsed feng-shui praktikute hulgas. Tervendajad ja terapeudid kasutavad rituaalkellasid ruumide puhastamiseks enne ja pärast tervendamist ning oma klientide energeetiliseks tasakaalustamiseks. Kellahelid sobivad suurepäraselt ka kristallide ja kristallikomplektide puhastamiseks ning tasakaalustamiseks.

Uus!

Hind: 145.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )