Kvarts-geoodi paar 004

Kvarts-geoodi paar 004

Mõõdud ca 14 x 9,5 x 8 cm, 1,04 kg

Kvarts-geoodi paar on looduses moodustunud võimas kristall, mis on jaotatud kaheks täpselt kokkusobituvaks pooleks. Võite asetada kvarts-geoodi paari maja või toa suhtenurka, kus ta tõmbab teie poole õnne armastuses, pereelus ja isiklikes suhetes. Kvarts-geoodi paar sobib hästi ka kingituseks abielu või kihluse puhul, kuna sümboliseerib kahe inimese üheks saamist. Te võite sosistada kvarts-geoodi sisse ka oma südamesoovi ning usaldada selle täitumise Universumi hooleks. Kvarts-geoodi sisemusse saate asetada ka mitmesuguseid esemeid - näiteks kristalle ja ehteid puhastamiseks ning laadimiseks, samuti tervendust vajavate inimeste nimesilte jm.

Kvarts on tänu oma unikaalsele kristallvõrele planeedi kõige võimsam ravitseja ja energiat võimendav kivi. Kvartsi leidub kõikjal maailmas. See neelab, talletab, vabastab ja reguleerib energiat ning on suurepärane blokeeringutest vabastaja. Kuna kvartskristallid viivad energeetilise mustri algsesse täiuslikku olekusse, siis sobivad nad suurepäraselt tervendamiseks. Kvarts puhastab ja tugevdab nii füüsilist keha kui peenkehasid ning toetab hinge sügavaimate kihistuste tervenemist. Talletades informatsiooni nagu looduslik arvuti, kujutavad kvartskristallid endast omamoodi vaimset raamatukogu, mis vaid ootab külastamist. Kvartsil on ka võime lahustada eeterkehas paiknevaid eelmiste eludega seotud traumasid ning kõiki negatiivsed mõtte- ja tundemustreid.

Hind: 52.00 EUR /41.60 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )