Kosmilise tarkusekaevu mandalaripats, suur

Kosmilise tarkusekaevu mandalaripats, suur

© Riina Grethiel. Mõõdud ca 4 x 4,8 cm. Ümara suurendava klaasiga!

Peremärkidega talisman

Avaneb juurdepääs põhjatule teadmistevaramule, kus on tallel vastused mis tahes küsimustele. Hoiatus: tarkusele lähene austusega ning kasuta üksnes kõikide kõige kõrgemaks hüvanguks. Juhtigu sind puhtad mõtted ja õilis motiiv. Alles siis, kui süda on puhas, lahustuvad kõik tõkked ja piirangud.  Puhta südame jaoks ei ole miski võimatu. Talisman sisaldab Lemuuria täheseemne kristallide ja violetse leegi/tarkade kivi energiaid.

Paljudes kultuurides arenes kosmilisi seaduspärasid edastavast geomeetrilisest kirjast välja märkide keel ning on enam kui tõenäoline, et ka Eestis ja Liivimaal peremärkidena tuntud sümbolid varem midagi tähestikutaolist moodustasid. Sellised märgid mitte ainult ei kirjelda nähtusi ja protsesse, vaid sarnaselt Reiki märkidele omistatakse neile võimet reaalsust uueks luua ja tervendada. Neil talismanidel on erinevaid peremärke koos kasutatud, et tekitada vibratsioonilist välja, mis toetab väga harmoonilisel ja leebel viisil positiivsete energiate võimendamist ja talismani kasutaja kõrgeima potentsiaali avanemist.

Materjal: Hõbetatud tsingi sulam (plii ja nikli vaba) ja kumer suurendav klaas. RoHS nõuetele vastav.

Hind: 15.00 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )