Mandalad ja väepildid - tiražeeritud gicleéd lõuendil

Riina Grethieli mandalad ja väepildid on sündinud koostöös vaimse maailmaga. Nad on loodud taotlusega tervendada, tõsta vaataja sagedust ning olla abiks siis, kui soovite suunduda kõrgemale teadvustasandile ning leida iseennast. Lisaks pakuvad need pildid tervendust ja võivad taastada sisemise rahutunde ja harmoonia. Tegemist on omamoodi akendega vaimsesse maailma, kusjuures kujundid, värvid ja sümbolid toimivad katalüsaatoritena, et äratada teie sees uinuvaid jõude, et võiksite alati olla need, kes te tõeliselt olete. 

Loometegevus on aeganõudev, kihiline, erinevatest psühholoogilistest seisunditest läbitöötamise protsess – alateadvuses toimuva esiletoomine, harmoniseerimine ja korrastamine. Lõpptulemusena püüan materialiseerida omamoodi mnemotehnilisi vahendeid, mis nagu muistsed geomeetrilised diagrammid või värsivormi valatud teadvustmuutvad tekstid, oleksid abivahendid meditatsiooniks, kuna võimaldavad talletada või üha uuesti esile kutsuda puhast teadvuseseisundit. Protsess nõuab astumist väljapoole lineaarset aega, kus teadvuse eri kihid lõpmatusse suubuvad, avardudes paljudes erilistes igavikuhetkedes alati tuttavaks, kuid kordumatuks omaruumiks, kus olemise totaalne terviklikkus mitteolemisest välja lahvatab. Visioon põimub taipamistega ning ankurdub siis korrastatud aluspõhja – detailselt organiseeritud struktuuri, mis vormist väljapoole, piiritusse vabadusse juhatab. See on teekond isiklikult tasandilt üldisele, alateadvusest üliteadvusesse. On rikastav ikka ja jälle meenutada ning teadvustada pealispinna paljude eri kihtide all pulseerivat polaarsusevaba olekut – puhast teadlikkust, mis võib end avaldada loendamatutel eri kujudel ning kaasa tuua vabanemise, värskuse ja ärkveloleku nii indiviidi kui suurema terviku jaoks. 

- Riina Grethiel - 

Kvaliteetne kunstitrükk puitraamile pingutatud lõuendil, piiratud kogus (tiražeeritud)

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )