Ükssarve kaitse kruus

Ükssarve kaitse kruus

Mõõdud ca 10,5 x 7 cm

Anne Stokes

Inglise kunstnik Anne Stokesi luksuslik imeilusate ükssarve piltidega kruus. Pildid on kruusi mõlemal küljel ning kruus on kaunilt kujundatud karbis.

Ükssarved avavad südame ja aitavad teie joogil armastuseenergias vibreerima hakata.


Ükssarved on eeterlikud valgusolendid, seitsmenda dimensiooni ülestõusnud hobused, kes elavad ja toimivad eelkõige ingliteilmas. Viimati viibisid nad Maa peal Atlantise kuldajal ja siis oli iga inimene võimeline nendega ühendust looma. Kui aga Atlantise vibratsioon langes, ei suutnud need olendid oma võnget nii palju madaldada ja olid sunnitud lahkuma. Nüüd on nad on taastulnud, vastates inimkonna palvetele. Kuna piisavalt palju inimesi on oma sageduse piisavalt kõrgele tõstnud, pöörduvad nad järk-järgult Maale tagasi, et tuua valgustust neile, kes on selleks valmis. Ükssarved puhastavad ja tervendavad meid ning tuletavad meile meelde, kes me tegelikult oleme. Eelkõige laskuvad nad nende juurde, kes juba kiirgavad välja valgust ja omavad nägemust, mis ületab ego kitsad piirid. Ükssarved otsivad inimesi, kes püüavad aidata teisi ning soovivad maailma paremaks muuta. Ükssarved aitavad teil hoida visiooni, annavad julgust ja usku, et astuda vastu katsumustele ning väljakutsetele. Nad täidavad hinge soove ja aitavad teil mõista ja teostada teie eluülesannet. Nad lahustavad ja tervendavad ka kõige sügavamaid hingehaavu, mis võivad teid vaevanud olla juba mitmeid elusid. Ja kui olete valmis, saavad ükssarved aidata teil puhastada kogu karma, olgu siis tegemist isiklike, perekondlike või kogu rahvast hõlmavate õppetundidega. Te võite neid endale alati appi kutsuda. Ükssarve maagilised õnnistused toovad valgust ja rõõmu ka kõige pimedamatesse paikadesse!

NB! Neid kruuse ei tohi pesta nõudepesumasinas ega panna mikrolaineahju. Ainult käsipesu.

Läbimüüdud!
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )