Petaliit, roosa-valge (1tk)

Petaliit, roosa-valge (1tk)

Petaliit tuleneb kreekakeelsest sõnast, mis tähendab „leht”. Petaliiti nimetatakse ka inglikiviks, sest aitab luua kontakti inglitega. See kosmilist teadvust avav šamaanikivi tagab ohutu keskkonna vaimsete kontaktide või nägemuste hõlbustamiseks ning soodustab vaimset puhastumist, kandes teid dimensiooni, kust lähtudes osutub võimalikuks teie elus esinevate ebakõlade põhjuste kindlakstegemine ning transformeerimine. Petaliit on eriti tõhus esivanematelt ülekandunud mustrite ja suguvõsa karma tervendamisel, viies teid tagasi häire tekkimise eelsesse aega ning aidates vabastada negatiivset karmat. Puhastades aura ja mentaalkeha negatiivsetest energiatest, on petaliit abiks ahistavate sidemete läbilõikamisel. Ühendades teid teie kõrgema minaga, katkestab see kivi manipulatsiooni igal tasandil. Lisaks puhastab petaliit keskkonda ja neutraliseerib musta maagia.

Roosa petaliit
Peale selle, et roosa petaliit kannab petaliidi üldisi omadusi, on see kaastunde kivi, mis tugevdab emotsionaalkeha, puhastab südamemeridiaani ja aitab vabaneda emotsionaalsest taagast, avades tee külluslikule armastusekogemusele. Roosa petaliit on kõrge vibratsiooniga kivi.

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )