Ahhaat, roosakas (1 tk)

Ahhaat, roosakas (1 tk)

Võimsa ja mitmetasandilise puhastajana ning emotsionaalset, füüsilist ja vaimset tasakaalu soodustava maanduskivina stabiliseerib ahhaat energiaid ning harmoniseerib yini ja yangi. Selle leevendava ja rahustava kivi toime on aeglane, ent ülimalt võimas. Ahhaat aitab teil omaks võtta teie tõelist olemust ning väljendada oma tõde mis tahes olukordades. Tervendades südames peituvat viha ja  kibestumist, transformeerib ahhaat sisemist negativismi ning annab julgust uuteks algusteks. Innustades saama uusi elukogemusi, toetab ahhaat stabiilset vaimset kasvu, tasakaalustab aurat ning ravib emotsionaalseid traumasid, soodustab eneseusalduse taastumist ning negatiivsusest ja südamevalust ülesaamist. Ahhaat parandab ka keskendumisvõimet ning aitab leida probleemidele praktilisi lahendusi. Vana-Roomas kanti ahhaati tõeamuletina.

Roosa ahhaat
Kaitsev roosa ahhaat soodustab armastust lapse ja vanema vahel. Optimaalse efekti saavutamiseks on seda kivi hea kanda südame kohal. Roosa ahhaat lahustab järk-järgult kõik südamega seotud probleemid nagu minevikuga seotud südamevalu, meeleheide jne. See kivi asendab valu rõõmuga ning tervendab kõiki armastuse ja südamega seotud probleeme. Roosa ahhaat lahustab stressi, rahustab, pakub turvatunnet ning võimendab tingimusteta armastust teiste ja iseenda suhtes. Roosa ahhaat võimendab ka positiivset pilti enesest.

NB! Kividel võib esineda täkkeid!

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Hind:

NB! Hind: ca 2,5 - 2,9 cm: 2.77 EUR/1.80 EUR
NB! Hind: ca 3 cm: 4.33 EUR/2.81 EUR
NB! Hind: ca 3,7 - 4 cm: 4.99 EUR/3.24 EUR
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )