Zenkoan helikauss

Zenkoan helikauss

Helikausi läbimõõt ca 11 cm

Komplekt sisaldab helikaussi, vildist alust ja puidust pulka.

Helikausid võivad kuuluda kodualtari või -pühamu juurde. Neid võib kasutada nii aias, joogakeskustes, templites, koolides kui mujal. Helikausse võib kasutada ruumide puhastamiseks soovimatutest ja negatiivsetest energiatest. Helikausi helid panevad liikuma seisvad energiad. Tervendajad ja terapeudid kasutavad helikausse ruumide puhastamiseks enne ja pärast tervendamist ning oma klientide energeetiliseks tasakaalustamiseks. Helikausi helid sobivad suurepäraselt ka kristallide ja kristallikomplektide puhastamiseks ning tasakaalustamiseks.

Komplekt sisaldab helikaussi, patja ning puidust pulka. Heli saab tekitada nii puidust pulgaga vastu helikaussi lüües kui ringjate liigutustega pulka piki helikausi serva hõõrudes. Need helid on sagedust tõstvad ning aitavad saavutada kõrgemaid ja erksaid teadvusseisundeid.


Uus!

Hind: 54.77 EUR /43.82 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )