Küaniit, sinine (1tk)

Küaniit, sinine (1tk)

Selle kristalli peamine ülesanne on taasavada meie kausaaltšakra. Kuni me selleks valmis ei ole, edastab küaniit meile vaid väga õrna energiat, mida me üldse teadvustada ei suuda. See energia on kui meie päästmiseks väljasirutatud käsi. Ehk oleme liiga hirmunud, et pakutavat abi selgelt märgata. Ometi on see olemas ja meil tuleb vaid valmis olla, et seda näha ja küaniidiga ühenduse saamist taotleda.

Arvatakse, et küaniit on enam eetertasandile kui füüsilisele maailmale häälestunud kristall. Meie teadvuses peituvad kõrgemad jõud on tuhandeid aastaid olnud uinuvas olekus. Kui küaniit nüüd neid jõude taas äratama hakkab, meenub meile võime oma füüsilist keha teleporteerida. See on võime minna kuhu iganes soovime – ja seda ilma lennuki abita. Ning see on vaid üks paljudest oskustest, mida äratame. Muudatused, mis selleks meie sünapsülekande-teedes aset leidma peavad, ei saa toimuda üleöö, kuid pidev töö nimetatud kristalliga tekitab nõutavad ühendused.

Kuigi küaniit võib meile tänapäeval suhteliselt tundmatu paista, on ta olnud kättesaadav juba pikka aega. Kui Atlantisesse kehastusid uued hinged, kasutati küaniiti äsjasündinute võimalike aju tasakaalutuste kõrvaldamisel. Sinine küaniit oli kristall, mida on kasutatud koos seleniidi, hematiidi ja kaltsiidiga kehas olevate peenenergiateede avamiseks ja puhastamiseks. Atlantlased suunasid küaniidikristalli ka meridiaanipunktidele, et energiavoogu stimuleerida ja tšakratest energiatõkkeid eemaldada.

Küaniit saab aidata ka indigo- ja kristall-lapsi, kes tänapäeval Maa peale kehastuvad. Kogenud kristalliterapeudi käes on küaniidist abi langetõve, autismi, rabanduse sümptomite ja teiste aju või mõistuse häirete korral. Tervendusprotsessis loob küaniit uued energiateed, mille kaudu kannataja teadvus taas valguse allikaga kontakti saab.

Olles imepärane häälestumise ja meditatsiooni kivi ning võimas kõrgsageduslike energiate vahendaja ja võimendaja, ei vaja küaniit puhastamist. See põhjuslikele seostele häälestav kivi vabastab pimeda juhuse ja halastamatu karma ideest, näidates, kuidas teie minevikukäitumine on loonud olevikukogemuse. Ülestõusmisprotsessi hõlbustades ankurdab küaniit valguskeha füüsilisse maailma ning ühendab teid teie kõrgema mina multidimensiooniliste sagedustega. Küaniit näitab teile teie tegelikku olemust ja tõelist kutsumust, aitab luua ühendust vaimsete teejuhtidega, sisendab kaastunnet ning kiirendab vaimset arengut. Aidates meelde jätta unenägusid ja soodustades tervendavate unenägude nägemist, toetab küaniit ka surma kaudu üleminekut. Küaniit puhastab meridiaane, taastab kehas ja selle organites eluenergia ning stabiliseerib biomagnetvälja. Küaniit innustab rääkima tõtt, lõigates läbi hirmud, sisemised tõkked ja võhiklikkuse, ning avab teid vaimsele ja psühholoogilisele tõele. Hajutades esilekerkinud segaduse, blokeeringud, illusiooni ja viha, vabastab küaniit nii frustratsioonist kui stressist.

Kristalliline küaniit
Lisaks sellele, et kristalliline küaniit kannab küaniidi üldisi omadusi, on see suurepärane kivi kõiksuguste sidemete loomiseks ja püsivatele suhetele tee silumiseks. Sellel kivil on väga kerge ja kõrge vibratsioon, mis seob teid teie elutee ja tõelise kutsumusega.
Märkus: Kristalliline küaniit on kõrge vibratsiooniga kivi.

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Hind:

NB! Hind: 9-11 g (3-4 cm): 7.99 EUR/5.19 EUR
NB! Hind: 12-14 g (3,2-4,5 cm): 10.44 EUR/6.79 EUR
NB! Hind: 15-16 g (3-4,5 cm): 13.44 EUR/8.74 EUR
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )