Stromatoliit, defektidega (ca 37 g)

Stromatoliit, defektidega (ca 37 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Stromatoliit, mille värvus varieerub kuldpruunist sügavpruunini, on sinirohelise vetika fossiil ning tegu on meie planeedi esimese orgaanilise eluvormi kivistisega. Fossilid avavad juurdepääsu iidse informatsiooni ja eelmiste elude juurde, seega on ka stromatoliit suurepärane abivahend regressiooniteraapias ja eelmiste elude meenutamisel. Mida sügavamalt suudate seda kivimit käes hoides või sellega oma otsaesist masseerides lõdvestuda, seda rohkem teile meenub. Lisaks teravdab stromatoliit nägemist, tugevdab hambaid, puhastab kurku ning  parandab üldist enesetunnet. See kivim energiseerib ja tasakaalustab aurat ning on abiks nii füüsilise kui emotsionaalse stressi leevendamisel, samuti püsivuse ja mõõdukuse juurutamisel. Stromatoliit taastab tõkestatud kehavedelike voolu ning ergutab tšakraid. Sellega kivimiga töötades on soovitav juua rohkelt vett.

Hind: 4.44 EUR /1.78 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )