Ühtsusevärv PDF

Ühtsusevärv PDF

Leia A. Stinnett - allalaetav PDF-raamat

Ühine imelises aias elavate inglitega nende maagilisel avastusretkel, mille käigus selgub, et mõnel valikul võib olla päris tõsine tagajärg. See on lugu egol põhineva reaalsuse tekkimisest, millega kaasnevad ka eraldumise, võistlemise, ebavõrdsuse ja kadeduse valusad õppetunnid. Lõpuks mõistavad inglid siiski, et on kõik Ühe Terviku hindamatud ja ainulaadsed osad ning et ainult üksteist armastades ja toetades on võimalik tehtud vigu taas heaks teha.

*** 

Inspireerituna peaingel Miikaeli poolt, on Leia Stinnetti sulest sündinud mitmeid imelisi ja sügavasisulisi raamatuid – eesmärgiga edastada nii lastele kui nende vanematele praegusel ajastul järjest olulisemaks muutuvaid sõnumeid. Väikese Ingli Lood on mõeldud eelkõige uuele, ka INDIGOLASTEKS nimetatud põlvkonnale, äratamaks neis lastes peituvaid võimeid ning avamaks nende kaasasündinud tarkust.

See raamatusari sisaldab südantavavaid ja paljudele olulistele küsimustele võimalikke vastuseid pakkuvaid jutustusi, samuti laste, aga ka nende vanemate vaimset teadlikkust ning tunnetamisvõimet arendavaid harjutusi, meditatsioone ning ülesandeid, mis toetavad meie vaimset kasvu ning on abiks eneseleidmise teekonnal. Raamatukeste sõnumid on lihtsad ja universaalsed ning nende loomise eesmärgi võib kokku võtta kord Miikaeli poolt Leiale öeldud sõnadega: “Koos aitame lapsi...”

Esikaanel Riina Grethieli tervendav mandala "Eluülesanne".

NB! Tegemist on allalaetava PDF-formaadis e-raamatuga! Raamatus on 60 lehekülge.

***

Raamatu PDF-faili saab alla laadida pärast tellimuse eest tasumist. Faili allalaadimise lehele viiva lingi leiate te oma e-mailile saadetavast tellimuse kinnitusest. Juhul kui te olete tellimuse eest tasunud ning faili allalaadimise link ei avane, siis võtke palun meiega ühendust (valgusesaar@valgusesaar.ee) ning me aktiveerime lingi. Link on aktiivne neliteist (14) päeva ning seda saab avada viis (5) korda.

Hind: 4.99 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )