Labradoriidist kera

Labradoriidist kera

Sinise ja kuldse helgiga labradoriit on üks kõige imelisemaid transformatsioonikive, mis toetab sinu vaimset teekonda ning valmistab keha ja hinge ette puhtamale ja harmoonilisemale toimimistasandile tõusmiseks. Labradoriit on äärmiselt müstiline ja kaitsev kivi, mis avab kroontšakra ja kolmanda silma, avardab su teadvust ning tõstab nii füüsilise keha kui ka energiakehade sagedust. Innuiidid peavad labradoriiti virmaliste (aurora borealise) jäätunud leegiks, sest labradoriit vahendab ka Hüperborea kõrgsageduslikke ja tervendavaid energiaid. Labradoriidi lihvitud pinnal küütlev värviline valgus tugevdab intuitsiooni ja toetab ülemeeleliste võimete arenemist. Labradoriit on ka üks kõige võimsamaid kaitsekive, mis loob su ümber kaitsva välja ning sulgeb energialekked, hoides eemale tavamaailmas ringleva negatiivsuse ning eemaldades su aurast soovimatud mustreid. Kandes endas esoteerilist tarkust, juhatab labradoriit kõrgematesse maailmadesse ning aitab mõista eelmiseid elusid. See kristall hajutab mineviku pettumustest tingitud hirmud ja ebakindluse ning parandab hingehaavad, tugevdades usaldust Universumi suhtes. Labradoriit eemaldab ka teiste inimeste poolt peale pandud projektsioone ja teisi aurasse kinni jäänud mõttevorme, tasakaalustab loogika ja sisemise nägemise ning on abiks muutuste ajal, andes väge ja tagades sihikindluse.

Olles kujund, millel pole algust ega lõppu, ülemist ega alumist poolt, väljendub keras puhas harmoonia, rahu ja tasakaal. Kera on kõige täiuslikum kujund pühas geomeetrias, lõpmatu kõiksusterviku sümbol ning suurepärane abivahend hingelise terviklikkuse taastamisel.

Hind:

NB! Hind: ca 5 cm (226-234 g): 37.44 EUR/29.95 EUR
NB! Hind: ca 7 cm (634 g): 79.88 EUR/63.90 EUR
NB! Hind: ca 7,5 cm (685 g): 86.44 EUR/69.15 EUR
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )