Dalmaatsiakivist muna

Dalmaatsiakivist muna

Pikkus ca 3,5 cm

Räägitakse, et kaitsva mõjuga dalmaatsiakivi annab märku, kui kandjat ähvardab mingi oht. Maandav dalmaatsiakivi aitab hingel füüsilisse kehasse ankurduda ning toetab hinge harmoonilist ja rõõmurikast inkarneerumist. Kui elate liiga palju peas, siis aitab see kivi teil rohkem praegusesse hetke ja füüsilisse kehasse tulla. Rahustav ja emotsioone harmoniseeriv dalmaatsiakivi toetab elus edasiliikumist ning aitab mõista kõikvõimalike valikute ja plaanide lähemaid ja kaugemaid tagajärgi. See tugevdav kivi suurendab ka rõõmutunnet ning on suurepärane ja jõuduandev positiivsuse genereerija. Dalmaatsiakivi transformeerib negatiivseid energiad ning mis tahes iganenud mõtte- ja tundemustreid.

Muna on iidsetest aegadest alates olnud uue alguse, loomisvõime, õnne, viljakuse, uuenemise, aga ka valgustumise, vaimse uuestisünni ja ülestõusmise sümboliks. Paljude rahvaste loomismüüdid jutustavad, et maailm on tekkinud munast - nii tähed, kuu ja päike, kui ka Maa ise ja kõik sellel elavad olendid. Seega on muna müstiline sümbol kogu Kõiksuse Loojale ehk Kosmilisele Emale. Tervendava pihukristallina aitab muna luua ühendust Algallikaga ja selles ühenduses püsida. Olles universaalne viljakuse sümbol, toetab kristallmuna peos hoidmine, taskus kandmine või enda lähedusse asetamine uute loovate ideede sündi, nende turvalist küpsemist ja ka tulemusrikast teostamist.

Hind: 7.99 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )