Sodaliidist muna

Sodaliidist muna

Pikkus ca 3,5 cm

Ühendades loogika ja intuitsiooni, avab sodaliit vaimseid tajusid, aidates kõrgemal minal füüsilisse kehasse laskuda. See kivi aktiveerib käbinääret ja ajuripatsit, avab kolmandat silma ning on abiks sügavamate meditatiivsete seisundite saavutamisel, aitamaks kaasa hetkeolude mõistmisele. Tõearmastust ja ideaalidele pühendumist soodustav sodaliit julgustab väljendama oma tõde ning kaitsma oma tõekspidamisi. Hajutades segaduses oleku ja eemaldades vaimsed köidikud, vabastab sodaliit välise mõjutamise tulemusena tekkinud jäigad veendumused, tehes ruumi uutele arusaamadele, mida elus rakendada. Sodaliit tagab emotsionaalse tasakaalu, rahustab ülitundlikku või kaitses olevat isikust, aidates vabaneda sügavatest hirmudest ja kontrollimehhanismidest. Sodaliit aitab ka transformeerida ja integreerida inimeses peituva nn pimeda poole. Grupis tagab sodaliit harmoonia ja eesmärkide ühtsuse, suurendades usaldust ja sõprust ning aidates mõista, kuidas iga üksikisik tervikut mõjutab. Samuti puhastab see kivi elektromagnetilise saastuse ning seda võib hoida arvutite läheduses.

Muna on iidsetest aegadest alates olnud uue alguse, loomisvõime, õnne, viljakuse, uuenemise, aga ka valgustumise, vaimse uuestisünni ja ülestõusmise sümboliks. Paljude rahvaste loomismüüdid jutustavad, et maailm on tekkinud munast - nii tähed, kuu ja päike, kui ka Maa ise ja kõik sellel elavad olendid. Seega on muna müstiline sümbol kogu Kõiksuse Loojale ehk Kosmilisele Emale. Tervendava pihukristallina aitab muna luua ühendust Algallikaga ja selles ühenduses püsida. Olles universaalne viljakuse sümbol, toetab kristallmuna peos hoidmine, taskus kandmine või enda lähedusse asetamine uute loovate ideede sündi, nende turvalist küpsemist ja ka tulemusrikast teostamist.

Hind: 7.99 EUR /6.39 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )