Kullisilm, defektidega (ca 386 g)

Kullisilm, defektidega (ca 386 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Kullisilm puhastab ja väestab juurtšakrat ning stimuleerib ja kosutab füüsilist keha. Kullisilm on suurepärane maandav kivi, mis toetab ühenduse saamist Maa energiatega. Selle kiviga töötamine võimandab ka psüühilisi võimeid - nt selgeltnägemist. Kodu või kontori küllusenurka paigutatuna tõmbab kullisilm ligi küllust. See kivi on eriti hea abivahend piiravate ja negatiivsete mõttemustrite ja kivistunud käitumisviiside lahustamisel. Kullisilm aitab näha oma probleeme kõrvalt, vähendab pessimismi ning soovi teisi oma probleemides süüdistada. Kullisilm aitab pinnale tõusta ka allasurutud emotsioonidel ning sellest või eelmistest eludest pärinevatel traumadel. Kolmandale silmale paigutatuna aitab kullisilm jõuda emotsionaalse blokeeringu algpõhjuseni, asugu see blokeering siis praeguses või mõnes eelmises elus.

Hind: 42.65 EUR /17.06 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )