Roheline ja must turmaliin, defektidega (ca 131 g)

Roheline ja must turmaliin, defektidega (ca 131 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Turmaliinil on tugev mõju elementaalenergiatele (deevadele) ning see kivi mõjub väga hästi taimedele. Puhastades ja transformeerides raskeid energiaid iseenda kõrgemaks väljenduseks, ankurdab turmaliin vaimse energia, tasakaalustab tšakraid, meridiaane ning aurakehasid, luues kaitsva välja. Traditsiooniliselt on turmaliini kasutatud seiramiseks (kolmanda silmaga „vaatamiseks”), selle abil on keerulistel aegadel võimalik kindlaks teha segaduse tekitaja või kaose põhjus, samuti näitab turmaliin kätte õige suuna, kuidas täbarast olukorrast välja tulla. Turmaliin on võimas mentaaltasandi tervendaja, tasakaalustab vasakut ja paremat ajupoolkera ning transformeerib negatiivsed mõttevormid positiivseteks. Turmaliin on abiks enese ja teiste mõistmisel ning, juhatades su sügavale oma olemuse tuumani, tugevdab eneseusaldust ja hajutab hirme. Pagendades kalduvuse ennast ohvrirollis näha, kutsub turmaliin su ellu uut inspiratsiooni, võimendab kaastunnet ja tolerantsust ning on abiks ka külluse manifesteerimisel.

Must turmaliin on väga efektiivne needuste, psüühilise rünnaku ning pahasoovlikkuse blokeerija; kaitseb ka mobiiltelefoni kiirguse, elektromagnetiliste häirete, radiatsiooni ning kõikvõimalike negatiivsete energiate eest. Kui asetada must turmaliin kehale, tõmbab ta välja negatiivse energia ning eemaldab blokeeringud. Paigutatuna erinevatesse punktidesse (näiteks nurkadesse) majas või aias, loob must turmaliin kõiki tasandeid hõlmava kaitse. Mõjutades juurtšakrat, maandab must turmaliin energiat ning suurendab füüsilist vitaalsust, hajutades pingeid ja stressi. Puhastades meid negatiivsetest mõtetest, soovitab must turmaliin olukordade rahulikku vaatlemist ning julgustab objektiivsust ja neutraalse hoiaku võtmist, mis tugineks selgele ja ratsionaalsele mõtteprotsessile. See kivi aitab saavutada positiivset suhtumist mis tahes olukordades, võimendab altruismi ja praktilisusel põhinevat loovust.

Hind: 40.33 EUR /16.13 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )