Roheline aventuriin, defektidega (ca 259 g)

Roheline aventuriin, defektidega (ca 259 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Aventuriini, mis on väga positiivne kivi, kasutatakse aedade ja majade kaitseks geopaatilise stressi eest. Aventuriin imab endasse elektromagnetilised lained ja aitab keskkonna saastatuse korral. See kivi kaitseb südameenergia metafüüsilise vampirismi puhul ning ühendab mentaal- ja emotsionaalkeha, stabiliseerib ka inimese meeleseisundit, aidates ummikseisu puhul ära tunda alternatiivseid võimalusi; toetab emotsionaalset taastumist ja elamist südames. Ka kontrollib aventuriin inimese kasvu tema sünnist seitsmeaastaseks saamiseni.

Roheline aventuriin
Peale selle, et roheline aventuriin kannab aventuriini üldisi omadusi, on tegemist lohutaja, igakülgse tervendaja ja üldise harmoniseerijaga, mis tagab heaolu ja emotsionaalse rahu. See kivi aitab täpselt kindlaks teha, mis teeb teid õnnelikuks ja mis mitte. Traditsiooniliselt on seda kasutatud nägemise parandamiseks ja peetud ka õnnemängija talismaniks. Roheline aventuriin on põrnatšakra suurpärane kaitsja, mida selleks otstarbeks tuleks siis kanda otse rinnaku all või vasaku kaenla alla kinnitatuna.

Hind: 35.99 EUR /14.40 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )