Haoliit, defektidega (ca 169 g)

Haoliit, defektidega (ca 169 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Haoliit julgustab teid võtma eest isiksusele omast maski, mida maailmaga silmitsi seismiseks kasutate, lubades teil jääda ustavaks nii iseenda kui oma sisemise tarkuse suhtes. See kivi paneb aluse vaimsele häälestatusele ning valmistab teid ette vaimsete äratundmisteni jõudmiseks. Haoliidist on abi kehavälistel rännakutel ning eelmiste elude külastamisel. Haoliidile keskendudes avaneb teile tee mõnda teise aega või dimensiooni. Kolmandale silmale asetatuna aitab see kivi meenutada teisi elusid, kaasa arvatud elude vahele jäänud aega. Taskusse pandud haoliit imab endasse nii teie endis peituva kui ka kogu teile suunatud viha. Haoliit aitab sõnastada nii vaimseid kui materiaalseid püüdlusi, hõlbustab nende saavutamist ning soodustades rahulikku ja mõistlikku suhtlemist.

Hind: 17.88 EUR /7.15 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )