Reikimeditatsioonid I-II (MP3)

Reikimeditatsioonid I-II (MP3)

Riina Grethiel

Audiokursus allalaetavate MP3-failidena!

Oma kõrgeimas tähenduses on Reiki (rei – taevane, vaimne; ki – elujõud) puhas Algallika energia. Ometi kogeb igaüks Reikit veidi erinevalt. Ühed eelistavad suhelda Allikaga otse, teised kogevad jumalikkust Puhta Teadvusena, kolmandad mõistavad Jumalat Tema sõnumitoojate – inglite kaudu. Ja kui mõnede jaoks on Reiki lihtsalt üks paljudest nimetustest Allika valgusele, siis teised mõistavad seda kui pühade sümbolite kaudu vallanduvat taevalikku voogu, mille vibratsioon on küllalt spetsiifiline. Tegelikult puuduvad Reikil kindlad piirid ning mida avaram on meie teadlikkus, seda avaramalt suudame seda energiat ka tajuda.

Vahel võib Reiki olla väga tugevalt tuntav, enamasti aga mõjub ta õrnatoimelise ja pehme puudutusena, väljendades eelkõige Allika naisaspekti, Kosmilise Ema ja Taevase Jumalanna kõiketervendavat kohalolekut. Kuid Reiki sisaldab ka Allika meesaspekti ehk Kõrgemat Tahet. Tegelikult on Kõrgemale Tahtele häälestumine Reiki vahendamisel väga oluline, sest Reikit saab kasutada AINULT kõikide kõige kõrgemaks hüvanguks – muidu ei ole see enam Reiki, mida vahendatakse.
 
Reiki on tervendusviis, mis toetab alati inimese hinge ja vaimu ning mitte kunagi tema ego. Seega ei ole võimalik Reiki abil egoprojekte energiseerida. Ja ehkki Reiki leevendab alati ka inimese kannatusi, ei võta ta kunagi ära õppetunde, mille abil kasvamine aset leiab.

Reiki on suur kingitus inimkonnale – paljude väga kõrgelt arenenud vaimsete meistrite ja ingelliku hierarhia  ühise taotluse tulemus. Reiki and on kättesaadav kõigile. Kui lasete end häälestada Reiki kanaliks, eemaldatakse teie energiasüsteemist väga õrnalt kõik tõkked ja piirded, mis on sulgenud ligipääsu taevasele energiavoole ning takistanud ja pärssinud teie loomuomaseid tervendavaid võimeid.

Tervendada ennast ja teisi on kõigile jõukohane. Ja just Reiki kui meetod on üks neist imelistest võimalustest äratada meie sees uinuvaid andeid ja võimeid.

"Reikimeditatsioonid I-II" on tehtud kindla taotlusega edastada Reiki kingitust kõikidele kuulajatele, sõltumata sellest, kas olete juba kogenud Reiki praktikud või pole te Reikiga veel üldse kokku puutunud. Ja kuigi see audiokursus ei asenda pühitsust kogenud meistri juures, aitab see teil häälestuda Reiki energiale ning kasutada seda taevast andi enese tervendamiseks, tasakaalustamiseks ja laadimiseks ka siis, kui teil Reiki pühitsust ei ole.

Audiokursus koosneb kolmest meditatsioonist, mida võib kuulata ka eraldi. Algajatele ning neile, kes soovivad Reiki tervendust vastu võtta, sobivad rohkem esimene ja teine meditatsioon, edasijõudnutele võib aga enam huvi pakkuda kolmas meditatsioon, mis teeb nähtavaks Reikis sisalduvad Kõrgema Tahte kiired ning viib teid rännakule pühale Kurama mäele, et võiksite kohtuda Reiki taasavastaja meister Usuiga ning saada osa Usui valgustumiskogemusest.

Selgituseks nii palju, et kui alustasin aastal 2002 Reiki kursuste läbiviimist, siis palusin enne oma esimeste Reiki häälestuste andmist meister Usuilt juhatust ja abi. Usui ilmus mulle meditatsioonis ning tema põhiliseks sõnumiks oli mitte lähtuda Reiki tutvustamisel ja jagamisel temast vaid Allikast enesest. Ta viis mu meditatsioonis Kurama mäele, kus oli kogenud valgustumist ning saanud võime vahendada Reikit – seda imepärast tervendavat taevast andi. Seal osutas ta sellele tohutule Valgusele, mis valgustumishetkel tema poole tulvas ja ta kolmandat silma puudutas, ning pühadele sümbolitele, mis on ühelt poolt otsekui märkidesse kodeeritud pühad palved, teisalt aga täiesti konkreetsed valgusjõud, keda me ka Reiki-ingliteks nimetada võiksime. Nemad on laskunud selleks, et pakkuda oma abi selle imepärase Valguse taastutvustamisel kogu maailmale.

–  Riina Grethiel

Saage teiegi osa Reiki kingitusest, sellest taevasest annist, mille kasutamine tervendamisel on olnud meie sünniõigus juba iidsetest aegadest alates ning mis lisab meie ellu väga palju valgust, armastust, helgust ja rõõmu.

I meditatsioon (20:46)
II meditatsioon (19:38)
III meditatsioon (42:34)

Katkendeid audiokursusest:

Taotlus olla kanaliks Reiki energiale (I med)
Reiki inglid ning peopesa ja jalatalla tšakrate aktiveerimine (II med)
Mikao Usui ja Kurama mägi (III med)

Hind: 15.33 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )