Ennustamine, tervendamine ja loomine ruunide abil PDF

Ennustamine, tervendamine ja loomine ruunide abil PDF

Iidne ennustamiskunst uuel ajastul

Zera Starchild - allalaetav PDF-raamat

Ruunid on püha tähestik, mida on aegade vältel ennustamiseks kasutatud. Tegemist on väga iidsete maagiliste märkidega, mille abil edastati, jäädvustati või korrigeeriti universumi rütme. Ruunide tähendusi on mitmeid kordi ümber mõtestatud ning ka praegune aeg nõuab, et kohandaksime oma arusaamad ruunidest vastavaks inimkonna üha kasvavale vaimsele teadlikkusele. Astroloogilises mõttes oleme sisenenud uude ajastusse ning alanud on üleminek kuldaega, mil inimkond õpib elama rahus ja harmoonias. Tasapisi hakkab meile meenuma muistne tarkus, mis meile taas harmoonilise reaalsuse loomist õpetab. Nii on ka ruunide tähendusväljas avanenud uus tasand, mis põhineb uutel väärtustel ja ühtsuse printsiibil ning aitab meil näha ja kogeda, et me pole enam saatuse ohvrid, vaid omaenda reaalsuse loojad ja kujundajad.

Selle raamatu abil õpite kasutama ruune valgustunud viisil, mis võimaldab teil tervendada vanu mustreid, saada kontakti oma kõrgema olemusega, heita pilk tulevikku ning luua endale kuurütmide mõjusid ja ruunidega ennustamist kombineerides harmoonilisem, õnnelikum ja sügavamat rahuldust pakkuv elu.

NB! Tegemist on allalaetava PDF-formaadis e-raamatuga! Raamatus on 62 lehekülge.

***

Raamatu PDF-faili saab alla laadida pärast tellimuse eest tasumist. Faili allalaadimise lehele viiva lingi leiate te oma e-mailile saadetavast tellimuse kinnitusest. Juhul kui te olete tellimuse eest tasunud ning faili allalaadimise link ei avane, siis võtke palun meiega ühendust (valgusesaar@valgusesaar.ee) ning me aktiveerime lingi. Link on aktiivne neliteist (14) päeva ning seda saab avada viis (5) korda.

Vt ka: KRISTALLIST või PUIDUST RUUNID

Hind: 4.44 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )