Valgest topaasist kõrvarõngad, hõbe

Valgest topaasist kõrvarõngad, hõbe

Läbimõõt ca 0,8 cm

Rahustav, tervendav ja stimuleeriv topaas suunab energiat sinna, kus seda kõige enam vajatakse. Topaas on suurepärane kivi teadlikuks häälestumiseks Universumi kõige kõrgematele jõududele ning toetab kainformatsiooni vastuvõtmist ja talletamist kosmilistelt tasanditelt. Topaasi vibreeriv energia toob teie ellu rõõmu ja küllust ning tagab hea tervise. See on traditsiooniliselt tuntud armastuse ja rikkuse kivina, mis toetab püstitatud sihtide saavutamist. Suurepärase aura puhastajana vabastab topaas pingeid ning soodustab lõdvestumist. Topaas aitab avastada teie sisemisi rikkusi ning toimib nii vaimse kui füüsilise tasandi laadijana, tugevdades usku ja lisades optimismi. Topaas on abiks ka probleemide lahendamisel ning on eriti kasulik kõigile, kes tegelevad kunstiga. See kivi tasakaalustab emotsioone ning muudab kasutaja vastuvõtlikuks Universumist tulevale armastusele.

Valge topaas aitab saada teadlikuks oma mõtete ja tegude tagajärgedest ning toetab karmiliste mõjude mõistmist. Tugevdades kontakti oma kõrgeima olemusega, toetab valge topaas nii emotsioonide kui ka tegude tagajärgede puhastamist. Kasutades tervendamiseks, eemaldab valge topaas seisva ja kinnijäänud energia ning toob kehasse puhta Allika valguse. Valge topaas aitab teil meenutada oma jumalikku päritolu.

Hind: 37.55 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )