Aventuriin, kollane (1 tk)

Aventuriin, kollane (1 tk)

Aventuriini, mis on väga positiivne kivi, kasutatakse aedade ja majade kaitseks geopaatilise stressi eest. Aventuriin imab endasse elektromagnetilised lained ja aitab keskkonna saastatuse korral. See kivi kaitseb südameenergia metafüüsilise vampirismi puhul ning ühendab mentaal- ja emotsionaalkeha, stabiliseerib ka inimese meeleseisundit, aidates ummikseisu puhul ära tunda alternatiivseid võimalusi; toetab emotsionaalset taastumist ja elamist südames.

Kollane aventuriin
Kollane aventuriin avab ja tasakaalustab sakraalkeskust ja päikesepõimikutšakrat. See on eriti hea kivi inimestele, kes on ülitundlikud või otsustusvõimetud, aidates neil ületada kõik need emotsioonid, mis on seotud oma väe usaldamisega või sooviga oma elus kõike kontrollida. Kollane aventuriin aitab iseendaga rahu teha, toetab külluse loomist ning võimendab loovust.

NB! Kividel võib esineda täkkeid!

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )