Punasest aventuriinist harmooniakivi

Punasest aventuriinist harmooniakivi

Mõõdud ca 4,5 x 3 cm

Aventuriini, mis on väga positiivne kivi, kasutatakse aedade ja majade kaitseks geopaatilise stressi eest. Aventuriin imab endasse elektromagnetilised lained ja aitab keskkonna saastatuse korral. See kivi kaitseb südameenergia metafüüsilise vampirismi puhul ning ühendab mentaal- ja emotsionaalkeha, stabiliseerib ka inimese meeleseisundit, aidates ummikseisu puhul ära tunda alternatiivseid võimalusi; toetab emotsionaalset taastumist ja elamist südames.

Punane aventuriin

Punane aventuriin kannab aventuriini üldisi omadusi, kuid lisaks neile suurendab ta loovust, toob kandja ellu küllust, lahustab negatiivseid mõtteid ja energiamustreid, aitab näha uusi võimalusi ning toetab endale andestamist. Väestades nii füüsilist kui emotsionaalset keha, toob see kivi kandja ellu tunde, et ta on kaitstud ja toetatud. Aidates kandjal saada ühendust oma kõrgema olemusega, toetab punane aventuriin elu õppetundide läbimist. Kuigi punane aventuriin on peamiselt juurtšakra kivi, töötab ta kõigi kolme tšakraga ning toetab seksuaalsust, elujõudu ning vaimseid võimeid.

Hind: 7.44 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )