Ingli ilmutus

Ingli ilmutus

Kuidas muuta maailma inglite abiga

Diana Cooper

Selles raamatus juhendab Diana Cooper, kes on Inglismaal elav tervendaja ning mitmete imeliste, paljude inimeste elu muutnud raamatute autor, lugejat kontakti saamisel oma kaitseingliga ning ka paljude teiste ingellikke olenditega, annab ülevaate inglite hierarhiast ning jagab ka oma erakordseid kogemusi aastatepikkusest koostööst ingliteilmaga, näidates meile teed, kuidas me inglite abiga seda maailma siin armastuse-, rahu- ning rõõmuküllasemaks muuta saaksime. 

Just inglite abi on see, mida me praegusel ajal oma teekonna harmoniseerimiseks vajame. See imeline raamat on otsekui avatud uks, mille kaudu inglid meie ellu siseneda saavad, sest see tõstab meie energiataset sedavõrd, et võime hakata kogema õhkõrnu inglite maailmu ja seda imepärast helgust ja kergust, mida inglite kohalolek endaga kaasa toob. Kes on kord end ingellikule abile avanud, mõistab erinevust üksinda ponnistamise ja universumiga koosvoolamise vahel. Diana Cooperi ingliraamat on parim teekaaslane nii rasketel aegadel kui ka siis, kui soovime taastada või üha uuesti taasluua rõõmsaks ja õnnelikuks tegevat kooskõla enda ja maailma vahel. 

Kuna inimestele on kingitud vaba tahe, tuleb meil inglitelt abi saamiseks nende poole pöörduda. Inimene on vahendaja, kelle läbi inglid oma vibratsioone Maale edastada saavad. Kui valime koostöö inglitega, tulevad nad meie lähedusse ning ootavad, et saadaksime neid maailma tervendama. Niipea, kui palume, et inglid abistaksid mõnd inimest või tervendaksid mõnd keerukat situatsiooni, loovad meie mõtted ja sõnad silla, mis lubab neil sekkuda ning oma imettegevat abi anda. Ilma vahenduseta nad seda teha ei saa. Kui aga inimesed üheskoos inglite poole pöörduvad, paludes tervendada mõnd inimest või olukorda, siis on ingellik jõud määratult suur ning võimalikuks saavad imed. Üheskoos tegutsedes on inimestel ja inglitel vägi seda maailma muuta. 


Raamatuga on kaasas kingitus! 

Iga tellija saab TASUTA audiokursuse "Inglimeditatsioonid I" (allalaetavate MP3-falidena). 

Vaata ka: www.dianacooper.com

Hind: 15.44 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )