Ripats merevaigu, rutiilkvartsi, suitsukvartsi, tsitriini ja ahaadi geoodiga, hõbe

Ripats merevaigu, rutiilkvartsi, suitsukvartsi, tsitriini ja ahaadi geoodiga, hõbe

Pikkus ca 4,5 cm

Merevaiku kanti ja hinnati juba muistsetel aegadel. Kõige iidsemad arheoloogide poolt leitud ehted on olnud valmistatud merevaigust. Kuna pihku võttes tundub merevaik soe ja kiirgav, on seda kivi peetud elavaks olendiks ning hiinlased uskusid koguni, et merevaigus elavad edasi tiigrite hinged. Kui hõõruda merevaiku vastu siidi või villast riiet, tekib elektrilaeng, seega on just merevaik aidanud inimestel (taas) avastada elektrit. Kui praegusel ajal maailma nii palju saastet tekitanud nafta on suurima tõenäosusega manifesteerinud Atlantise langusaegade tsivilisatsiooni energeetilisest jäägist, siis merevaik sisaldab Hüperborea puhast kuldaja informatsiooni. Merevaigu suurim leiupiirkond on alati olnud Läänemere kallas – ala, kuhu kunagi ammusel ajal ulatus ka Hüperborea kuldajastu tsivilisatsioon. Tegelikult ei ole merevaik üldse kristall, vaid hoopis puuvaik, mis olla väga ammusel ajal merre voolanud ja ajapikku kivistunud. Ent on täiesti võimalik, et tegu on hoopis ühe kõrgtsivilisatsiooni energia manifesteerunud väljendusega – kingitusega, mis on võimaldanud ka kõige pimedamal languseajastul säilitada puhtaid kuldajastu võnkeid. Eelkõige toetab merevaik maaühendust, aidates meil kontakti saada Maa ülestõusmise energiatega, kuid sellesse on talletatud ka kuldne Suure Keskpäikese valgus.  Nii võimendab merevaigu kandmine mõlemasuunalist energialiikumist – puhaste ja kõrgsageduslike Maa ülestõusmise energiate tõusmist kehasse, ning kõrgemate ehk taevaste energiate (s.h Suure Keskpäikese valguse) ankurdumist nii kehasse kui ka Maasse. Olles Suure Keskpäikese võnke kandja Maa peal, on merevaigul väga tugevad tervendavad ja puhastavad omadused. Ta tõmbab kehast välja mis tahes haiguse, toetab kudede taastumist ning kogu keha energiaga laadimist. Merevaik puhastab ruume ja ka kõiki kehas olevaid tšakraid. Ta absorbeerib negatiivsed energiad ja muundab need positiivseteks, aidates kehal end ise tervendada. See kivi pakub tugevat kaitsekilpi, mis takistab tervendajal kliendi valu või haiguse endassevõtmist ning kaitseb tõhusalt psüühilise vampirismi vastu. Merevaik parandab mälu, tugevdab usaldust, jagab tarkust, sisendab rahu ja otsustusvõimet; see külluslikult särav kuldne kivi hajutab depressiooni, taastab elujõudu, vabastab stressist, toetab haavade paranemist ning on tõhus looduslik antibiootik.

***

Rutiilkvarts. Rutilatsioon (tina sisaldus) tekitab kvartsile väga võimsa tervendava välja, kuna võimendab kristallist läbivoolavat kõrgema energia voogu, juhtides selle otse kehasse. Väljendab kosmilise valguse täiuslikku tasakaalu ning on hinge valgustaja. Rutiilkvarts (ehk inglijuuksed) aitab kõrvaldada takistusi vaimse kasvu teel ning lahti lasta minevikku, kutsudes üles andestamisele kõikidel tasanditel. Avab aura, lastes tervendava energia sisse ning – filtreerides välja negatiivse energia –, aitab vabastada allasurutud emotsioone ja on abiks enesele otsavaatamisel ning eneses oleva pimeda poole aktsepteerimisel ja transformeerimisel. Tagab ülivõimsa kaitse psüühilise rünnaku korral. Varasemate elude tervendamisprotsessis eemaldab rasked energiad ja aitab mõista, millised eelmistes kehastustes kogetud sündmused mõjutavad olevikku kõige enam. Ühendab meid hinge õppetundidega ning on abiks praeguse elu ülesande mõistmisel. Rutiilkvarts tungib probleemide juurteni, toetab üleminekuperioodidel ja suunamuutuste korral. Emotsionaalsel tasandil leevendab rutiilkvarts sünget meeleolu ning toimib antidepressandina. Vabastab hirme, foobiaid ja ärevust, aitab muuta ja ümber pöörata enesevastast käitumist.

***

Hingi teispoolsusesse juhtiv suitsukvarts kujutab endast üht kõige tõhusamat maandajat ja puhastajat. Sel kaitsekivil on tugev ühendus Maaga ning ta toetab ka keskkonna tervendamist, pakkudes selleks ökoloogilisi lahendusi. Vahendades positiivset vibratsiooni, blokeerib suitsukvarts geopaatilist stressi, imab endasse elektromagnetilise saasta ning aitab kaasa mürkide eemaldamisele kõikidel tasanditel. Suitsukvartsi võib kasutada jalge all asuva maatšakra toetamiseks või kaitseks piirkondades, kus Maa energia on rahutu. See kivi õpetab loobuma kõigest, mis teid enam ei teeni. Pakkudes suurepärast kaitset stressi vastu, leevendades suitsiidseid kalduvusi ja vastakaid mõtteid kehas olemise kohta, aitab suitsukvarts kannatlikult raskeid aegu taluda, tugevdades otsusekindlust.  See kivi soodustab ka oma füüsilise keha ja seksuaalsuse omaksvõttu, parandades sugulist võimekust ning puhastades juurtšakrat, et kire-energia saaks loomulikul teel vabalt voolama hakata. Praktilist mõtlemist arendav suitsukvarts hõlbustab liikumist alfa- ja beeta-tasandite vahel. Et suitsukvarts on sageli looduslikult kiiritatud, on see imepärane kivi radiatsiooniga seotud haiguste raviks ning ka kemoteraapia ja kiirtusravi toetamiseks. Kehale asetatud pikkamisi mõjuv suitsukvarts aitab ära hoida tervenduskriisi.

***

Tsitriin tuleneb prantsuskeelsest sõnast „citron” ehk sidrun. Öeldakse, et tsitriini heledamad toonid mõjutavad rohkem füüsilist keha ja selle funktsioone ning tumedamad varjundid elu vaimseid aspekte. See päikese energiat kandev võimas puhastaja ja regenereerija on tervendamisel äärmiselt tõhus abivahend. Energiseeriva ja ülimalt loova kivina ei vaja tsitriin puhastamist. See imab, muundab ja maandab negatiivse energia ning kaitseb keskkonda. Eriti suur abi on tsitriinist külluse ligitõmbamisel ning see tuleks asetada rahakarbile ja maja külluse nurka. Tsitriin julgustab jagamist ning toob rõõmu kõigile, kelle silm sellel peatub. Grupi või pere ebakõla leevendava kivina annab tsitriin enesehävituslikule käitumisele vastupidise suuna ning aitab konstruktiivse kriitika puhul sellele vastavalt tegutseda; tagab sisemise rahu, võimaldades avalduda teie loomupärasel tarkusel; aitab kuulata tunnetust ja vooluga kaasa minna, on abiks emotsionaalse tasakaalu saavutamisel.

***

Ahaat. Võimsa ja mitmetasandilise puhastajana ning emotsionaalset, füüsilist ja vaimset tasakaalu soodustava maanduskivina stabiliseerib ahhaat energiaid ning harmoniseerib yini ja yangi. Selle leevendava ja rahustava kivi toime on aeglane, ent ülimalt võimas. Ahhaat aitab teil omaks võtta teie tõelist olemust ning väljendada oma tõde mis tahes olukordades. Tervendades südames peituvat viha ja  kibestumist, transformeerib ahhaat sisemist negativismi ning annab julgust uuteks algusteks. Innustades saama uusi elukogemusi, toetab ahhaat stabiilset vaimset kasvu, tasakaalustab aurat ning ravib emotsionaalseid traumasid, soodustab eneseusalduse taastumist ning negatiivsusest ja südamevalust ülesaamist. Ahhaat parandab ka keskendumisvõimet ning aitab leida probleemidele praktilisi lahendusi. Vana-Roomas kanti ahhaati tõeamuletina. 

Hind: 89.77 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )